:)

Heeellow^^
Nu sitter jag här med Julia och vi har precis vart uppe och ätit frukost o druckit kaffe. Gottigt.
Vi är ju änna lite trötta idag.

Haha, men gårdagen var faktikst lite rolig. Jag och Jullan satt allmänt och degade vid datorn, sedan typ vid 02-tiden så satte jag, Julia och David sig och kollade på "paranormal activity" Dom hade ju inte sett den, och jag hade ju lovat Julia att se den med henne. Så ja, jag hade ju inget val direkt :p
Men det var skoj. Jag kollade knappt på filmen, jag satt mest och kollade på hur David reagerade haha, han var allt lite rädd :)

Sedan efter det så var klockan typ 03.30 och då satte vi oss vid datorn, och David visade lite roliga klipp på youtube.

Efteeer det så var vi inne på snyggastchatten och cepade lite. Jag visade mig vara en 42 årig kvinna vid namnet Liselott :) Haha, fyfan vad sjukt. Men roligt var det. Det var ju en kille på 15 år som gärna ville träffa den här "Liselott" Och han ville kolla på film med Liselott och hennes man, och han ville även gå härliga skogspromenader med henne!
Hahaha, asså allvarligt. Hur sjuka människor finns det egentligen? Ofta man ens vill träffa någon som skulle kunna vara ens mamma?! Aja, vi garvade sjukt mycket iallafall.
Sedan efter det så skulle vi kolla på "baksmällan" men jag och Julia kände att vi var lite för trötta för det eftersom klockan var typ 06 på morgonen.

Så ja.. så var min, Julia och Davids kväll. :D

Imorgon ska jag till läkarn för ett sista besök! .. förhoppningsvis.

Men ha det braoo!
Pusshej.




Freeedag.

Nu sitter jag här igen, har precis ätit och damsugit och lite sånt trevligt.
Och snart ska jag även tvätta golvet och vara lite duktig :)

För övrigt så färgade jag håret idag. Blev dock iingen skillnad. Men men, så är det. Får väl helt enkelt ta en annan färg. Orkar ju gärna inte gå runt med råttfärg. Usch usch..

Ikväll ska jag bara puppa in min i soffan med täcke och massa kuddar o titta på let's dance och äta massa gotter :D haha.

Imorgon kommer Paradise Hotel till kronan, haha. Kollar inte på det programet, men det kan ju ändå vara lite kul att spana in ragatorna. Så ja, det blir väl kanske att jag och Jullan drar dit eller något. Eller så blir det väl allmänt filmmys ^^

Men men, nu orkar jag inte sitta här mer.. Eller ja, jag hinner inte. Ska ju vara duktig och tvätta golvet o grejer :).

Ha det braooo!
Pusshej.

Blää.

Hopp, idag är det freeedag och jag är förkyld. Men men, så är det. Imorgon kommer antagligen Jullan, om hon inte får för sig att komma idag ändå. Hon kände att hon gärna inte ville komma eftersom att hon inte har något vatten, så hon kan inte duscha (Y) Haha, så blir det om man bor ute i skogen..

Och i  onsdags var det den hemskaste dagen i mitt liv. Usch. Men mer om det vill jag iiinte skriva ^-^.

Och ja, jag vet inte om jag har så mycket mer att skriva. Men ikväll kommer "solsidan" det ska bli lite roligt iallafall haha.

Aja, kanske skriver något mer ikväll eller något. Om det händer något spännande, vilket jag inte tror att det kommer göra. Men ändå.. :p

Pusshej.


RadioVara.

Haha, fan vad fult! Satt i köket och åt apelsin, så var radion på (Radio vara).
Heeeelt sjukt äcklig musik på den kanalen asså! Men ja, så kom David in köket "Vad är det här för musik :o?"
Och ja, när Sarah var här så sa ju jag att det var asbra musik på den kanal. Fast, Sarah! Nu kom jag på att det inte ens var den kanalen som jag menade. Haha, var änna tvungen att säga det. För uusch vilken musik asså!

Pusshej.

Mumsfilibabba.

Nu har jag precis kollat på "I skuggan av värmen". Riktigt bra :)
Och ja, Joel Kinnaman är så ruggigt snygg! Så det gjorde ju väldigt mycket till att filmen blev så bra som den var :p.
Nu ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon och fixa med praktik och massa sånt :)
Sov gott, Pusshej.


Tattoo!

Är ASsugen på att göra en till tatuering nuuuu :o
Denna är ju inte helt fel!


Praktik.

Sådär ja, nu har jag pratat med skolan och massa sånt. Slutade ganska bra. Jag ska leta efter en praktikplats i Vara och så ska jag åka till skolan 1 dag i veckan och få uppgifter att göra. Känns asgött! Slipper jag sitta här och ruttna :) Wohooo!

Pusshej.

Nanetime.

Boooorde verkligen sova.
Har vart helt astrött hela dagen idag, somnade till och med när jag satt vid datorn förut.
Men nuu, när man väl ska sova för natten så går det inte (Y).
Jaja, så är det.
Fick även ett sjukt oväntat samtal tidigare idag :o. Haha
Det var lite skoj.

Imoooorgon är det måndag igen, ska ringa och fixa med skolan och massa sånt tänkte jag.. orkar verkligen inte bara sitta här och inte ha något liv. Man blir änna lite smått rastlös av det känner jag.
Så nu ska det bli ordning och reda!
Men men, ska upp tidigt imorgon så nu ska jag allt försöka sova igen.
Natti, pusshej.

Deeeg

Hellloooooow.
Nu sitter jag här med Julia och är allmänt degig, har precis vart nere på Gabriels och käkat piiiizza :)
Igår hade vi tänkt att vi skulle dra till Lidköping, men hade vi åkt dit så hade vi inte kunnat komma hem sen, så vi sket i det. Vi satt hemma och tjötade och drack lite istället. Sedan gick vi ut på balkongen och tog en cigg, och så träffade vi ju på massa roliga killar, så ja, det slutade med att dom kom upp. Så satt vi här och tjötade med dom ett tag. Sen efter en stund så gick vi till bistro och tog en öl. Då såg jag en snygg man och då gjorde jag bort mig lite smått. Gick ju nämligen fram till honom och sa att jag tyckte att han var snygg. Usch vad pinigt.
Sen efter det så upptäckte jag att det var en man som kolla in Julia så då gick jag fram till honom och sa att han skulle gå fram till Julia istället för att bara sitta och kolla på henne :). Uuuusch, alltid ska man göra bort sig, men men. Så blir det ibland.

Nuu ska jag allt puppa in mig i sängen och sova lite, och ikväll ska jag kolla på film som aldrig förr :)
Pusshej.

Uääh

Tjingeling.
Låg och pratade i telefon i typ 6 timmar inatt, haha. Och så somnade jag inte fören sju på morgonen. Men ändå är jag hur pigg som helst nu! :o Men men, ikväll lär jag däremot vara ganska trött. Och så ska vi till Lidköping ikväll också, karaokebaaaren :D. Det gillar vi. Men det är nog inte så skoj att vara trött när man är där, så jag får väl helt enkelt  sova lite till om en stund ^^

Pusshej.


Apa



Känner att jag är sjukt irriterad just nu!
Usch, alltid ska alla vara ragator.
Men men, nu pratar jag med Julia och det är käckt för då blir jag på lite bättre humör. Och ja, imorgon kommer hon upp hit så vi ska väl allmänt kolla på filmisar och ha det mys :).
Eller så ska vi till en kroooog i Lidköping, vi har inte riktigt bestämt oss än.
Men men, något skoj blir det ju iallafall ^^

Nu är jag verkligen skiiittrött! Så jag ska väl snart lägga mig och läsa sedan sooooova. Gottigt!
Jaja, men det var allt för idag, haha.

Pusshej.

Trött

Gooood morning ^-^

Nu ska jag allt ge mig på att försöka skriva ett till litet inlägg tänkte jag.
Är iallafall astrött idag, satt uppe seeent inatt och läste min nya bok "Michael Jackson - moon walk"
Den är hur bra som helst.
Men nu ska jag inte skriva så mycket mer, ska hoppa in i duschen. Sedan ska jag hänga med mooor och handla. Ikväll kommer nämligen bäästa morbror på besök :D.
Men ja, jag får väl försöka skriva något käckt imorgon eller senare också. Ju mer man skriver, detso mer lär man sig tydligen.. Haha, får väl se om det är så.

Pusshej.



Jahopp, då ska vi se hur det här funkar.



Hellloooow! Sarah hjälpte mig att fixa en blogg idag. Fattar dock ingenting av hur man gör eller något, haha. Men men, det löser väl sig så småning om :p.

Så ja, detta var ju bara ett litet testinlägg ^^.  Pusshej.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0