Magnus Betnér 21 Mars :)

Tjingeling.
Nu sitter jag här och latar mig som alltid förr, haha.
Nu har jag iallafall beställt biljetter till Magnus Betnér - Livets ord.
Det känns roligt. Så det blir jag, Therese och Anna ^^
Och ja, något mer än så orkar jag faktikst inte skriva för tillfället :p.
Kanske skriver senare eller så. Pusshej.

Fredag.

Tjingeling :)
Då var det fredag igen, känns verkligen som lördag! Fast det kan ju bero på att jag och Julia festade till det lite igår :p, vi var hemma hos några som vi var hos förra helgen. Det var rätt trevligt.
Sedan så gick jag, Julia och Bohman hem till mig så kollade vi på Pocahontas haha.
Idaaag är man ganska bakis.
Och imorse när vi vaknade så kom Julia på att hon hade glömt sin väska och tröja hemma hos Marcus, så ja,  vi fick helt enkelt gå dit och hämta de, seg som man var.

Det var ju ett litet tag sedan jag skrev, så jag kan ju alltid tillägga att i tisdags så var jag, mamma, Helen och Sofie på bio. Kollade på Farsan. Haha, den var rätt rolig.
Sedan när vi kom hem så skulle jag och mamma gå ut på balkongen för att röka, klockan 22.30 på kvällen. Då kollade vi upp på ett kontor som ligger framför våran balkong. Där var det en man som fick en avsugning av en annan (Y). Typ "heej, jag jobbar över ikväll" uuusch, äckliga ragator. Men men, stollar finns det gott om.

I onsdags så var vi i Lidköping och shoppade lite. Det var också skoj.

Men ja, iallafall nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer. Nu ska jag och Julia puppa ihop oss och kolla på tv eller film eller något.
Och just det ja, jag har vart snusfri sen i måndags, och idag kände jag för att lyxa till det lite eftersom det är fredag, så jag tog en snuuus :D Fan vad gott det var.

Aja, pusshej!

Mysdag.

Tjoho!
Nu har jag precis hjälpt mamma med att permanenta håret :)
Och det ska hon få hjälpa mig med imorgon, yey!
Ikväll blir det bio med Sofie och våra mammor ^^  Det ska bli mys. Sedan efter bion ska vi hem hit och kolla på film :)

Så så ser denna dagen ut ^^
Pusshej.

Snusångest.

Åhhh. Jag har klarat mig utan snus i nästan 3 dagar. Är sjukt stolt! Men nu känner jag veeeerkligen att jag vill ha en... uuuääääh. Panik.
Aja, jag får helt enkelt försöka stå ut. Julia håller också på att sluta så vi får väl ringa till varandra när vi känner att det är som mest panik eller något :p. Har gått ganska bra nu när hon har varit här. Men nu har hon åkt, och jag vill gäääärna ha en!
Men hon kommer tillbaka på torsdag igen, så det är ju bra :p
Så ja, på torsdag har jag och Julia iallafall bestämt att vi ska permanenta oss. Antingen så blir det asfult eller så blir det väldigt bra med lite volym i håret :). Världen går ju liksom inte under om det skulle bli fult.


Maha!

Heeeeej :)
Haha, jag är så jävla glad.
Men det tar vi lite senare.
Iallafall. Jag och Julia var på Bistro, det var ganska triskt måste jag säga. Men men vi hade varandra iallafall, det var ju bra :p
Haha.
Men ja, sedan när vi gick därifrån så träffade vi några killar, och den ena killen sa att jag hade världens dubbelhaka =) då blev inte Julia så glad, så hon skällde ut killarna. Och sedan var det en MC-kille som sa att jag var asfin och han ville att vi skulle hem till honom. Men nej, vi stack hem istället =) serdan ringde han typ 150 ggr ^^
Men vi skte i atrt svara bara :). Aja, nog om det.

Jag är iallafall så jäääävla glad. För att jag är så jäääävla kär!!!
:D:D:D

Klädångest..

Helloooow =)
Äntligen fredag! Nu sitter jag här och väntar på att Julia ska komma, för ikväll blire utgång som aldrig förr :) haha.
Vet dock inte vad jag ska ha på mig. Alltid är det klädångest.
Så ja, egentligen har jag inte riktigt tid att sitta här och skriva eftersom jag måste leta kläder :).
Men ja, skriver väl imorgon eller något igen.
Pusshej.

Tooorsdag.

Tjolahopp :)
Redan torsdag idag! Tiden går verkligen fort.
Det är lite ångest. Satt verkligen och tänkte på det igår, typ när jag var 15. Det känns som att det var typ förra året eller något. Men detta året ska alla 89or fylla 21 :o? Det är fan sjukt.
Snart är man 30...........ångest.

Aja, så är det.. Alla måste bli gamla nångång.

Lill-ossi

Haha, jag och mamma har upptäckt Oscars nya sovplats - slasken (Y)
Vi var änna tvungna att ta lite roliga bilder.




ååångest.

Tjingeling.
Vaknade inte förren typ 13 idag. Usch vad ångest. Det är verkligen att man har sovit bort hela dagen typ.
Tror att jag sov så länge för att jag hade massa sjuka drömmar. Drömde bl.a att jag hade flyttat långt åt helvete så var Sarah och Therese o hälsade på. Sedan när jag skulle följa dom till tåget så var man tvungen att ta en rulltrappa. Men ja, rulltrappan bara fortsatte och fortsatte, till slut kom vi till underjorden så det var massa som var tvunga att försöka hjälpa oss och massa (Y). Käääckt.

Men men, sedan vaknade jag iallafall av att mamma stod o bakade bullar! goottigt :D!

och förövrigt så lägtar jag till heeeelgen! Tror att det var för vi hade så skoj förra helgen eller något haha :p
Men men, nu orkar jag inte riktigt skriva mer. så ja, pusshej.

Deeegig morgon

Well heeeelllooooow!
Jag vaknade ju inte på skönaste sätt imorse iallafall. Inatt vaknade jag av att min katt juckade mot mitt ben!!!!! USCH. Dags att knippsa kulorna på honom snart, så han slutar vara så äcklig. Haha, men men. Han är så liten så han fattar ju inte riktigt att man inte ska göra så.

Sedan somnade jag allafall om, sedan vaknade jag klockan 10 av ett sms från Tommy. Då kände jag att jag lika väl kunde gå upp ^^
Så nu har jag precis duschat och jag är hur pigg som helst :).
Precis kollat på ett avsnitt av "blåsningen" och även "En annan del av köping" ^^

Nu ska jag nog sminka mig eller något trevligt. Eller städa kanske :o? Fast det vet jag inte om jag orkar. Kanske hjälper mamma med disken eller något istället :)

Jaja, ha det braoooO!
Pusshej

Kul helg..

Haha, helgen var faktikst riktigt rolig. Började med att Julia kom hit i fredags och ja, vi visste inte riktigt vad vi skulle hitta på. Men det slutade iallfall med att vi satt hemma och krökade lite. Sedan så drog vi till Bistro för skojskull. Där satt Vi allmänt och tjötade, sedan kom det några killar som vi hade träffat där en annan gång.
Det var trevligt.
Sedan så stängde Bistro så då började vi dra oss hem. Men då kom dom där killarna igen och frågade om vi skulle med på fest. Så ja, det gjorde vi.. Det var askul haha.
Julia raggade på en 15 årig mongolid. Och jag blev vän med en 50 årig tant vid namn Ylva :). Haha, låter helt sjukt! Men skoj var det.
Sedan när vi hade vart där ett tag så Drog vi till Levene på efterfest hos dom där två killarna som vi hade träffat en annan gång. När vi kom dit satt vi allmänt och lyssnade på musik och hade trevligt. Sedan sov vi. När jag vaknade på morgonen mådde jag veeerkligen inte bra. Usch. Så vi ringde mamma så fick hon hämta oss klockan 09 på morgonen :).
Så ja, det var våran fredag.
Gårdagen finns typ inte ens eftersom att vi tillbringade hela dagen i sängen typ.
Men nu är vi allt pigga som aldrig förr!

Pusshej.


Vill inte vaaakna!



Usch vad störande! Imorse drömde jag en sjuuukt najs dröm. Att vara tillsammans med Joel Kinnaman är ju aldrig fel liksom!
Vaknade först vid tio, då blev jag assur för att jag vaknade ifrån min härliga dröm. Då gick jag ut o tog en cigg, sedan gick jag och la mig igen, och då fortsatte jag drömma i samma dröööm!
Fast en timma senare så ringde Julia och väckte mig, så ja. Där tog drömmen slut =( Ohno!
Aja, det var kul för stunden iallafall ^^



=)

Helloooow!
Usch, vad det snöar alltså! Orkar iiite :o Men men, så är det. Sommaren kommer väl så småning om..
Jag beställde iallafall en ny dator i måndags, så jag hoppas att den kommer imorgon! :D
Och förövrigt så tog jag min sista snus idag, känns rätt bra faktikst.. Just nu iallafall haha. Om en timma eller två så kommer det nog inte kännas lika käckt :p Men det är bara att försöka köra på! :)


Yehow.

Tjigenling.

Kom precis hem från läkaren, har vart på efterkoll och det gick ju bra allting, så det känns ju skönt.
Annars har jag inte gjort så överdrivet mycket idag. På vägen hem så såg jag att Magnus Betnér kommer till vara den 21:e mars.. Så dit ska jag! :D

Haha, det hände ju en lite skum sak förut bara. Mamma stod och skulle fixa med maten.. så hade hon ställt fisken på spisen, medans hon stod och skalade potatisen. Men hon hade inte satt på plattan eftersom fisken gick fortast att laga, så det skulle hon göra sist. Men när hon stod där och skalade potatisen så började helt plötsligt fisken att koka :o! .. Och det som var mest skumt var ju att plattan inte ens var på. Och det var ingen annan platta heller.. men ändå kokade fisken (Y).

Men det var allt för nu.
Pusshej!


Orkar iiinte!

Hatar denna dagen. Det var allt jag ville säga.
Hejdå.

RSS 2.0